18 Şubat 2012 Cumartesi

OYUNCAK TIR VE RADYO 3

Yaklaşık iki karış uzunluğunda kıpkırmızı oyuncak TIR'a bakarken hayallere daldı. (Bu oyuncak tır kız arkadaşı tarafından yılbaşı hediyesi olarak verilmişti.) Arka kısmına neler koyup nereye gideceğini düşündü. 
( Neredeyse yalnız kaldığı her an böyle absürt hayallere ve fikirlere dalardı.)Önce sigara koyardım, kahve olmadan olmaz tabi. (Kahve ve sigara vazgeçilmez alışkanlığıydı.) Sonra çeşitli kitaplar, içki, yiyecek, giyecek vs vs... (Temel ihtiyaçlar işte...)

   Ne tarafa süreceğini düşünüyordu... (Nereye gitmek isterse istesin yarı yoldan TIR'ı bırakıp geri döneceği kesindi çünkü hevesi, hayalleri çabuk sönen bir adamdı.)
 Birden kulağını radyodan gelen müziğe iyice yoğunlaştırdı. (Jazz  hakkında pek ilgisi olmasa da seviyor ve bu ilgi alanını genişletmek için çaba gösteriyordu.) Ne kadar da kaliteli müzik yayını yapıyor şu Balkan radyosu diye düşündü. (Edirne'de olduğu zamanlar Balkan radyosu dinlerdi genellikle.) Keyifle sigarasından bir nefes daha almıştı ki sinirli bir şekilde savurmuştu dumanını. ( Kendi ülkesinde radyo 3 gibi kaliteli müzik yayını yapan radyo; ne yazık ki Anadolu'da ki frekansları, maddi sıkıntı bahane gösterilerek kesilmesine sinirlenmişti.)

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder